Doe mee

Jongerenorganisatie

Inmiddels zijn al meer dan 40 jongerenorganisaties aangesloten bij de Jonge Klimaatbeweging. Wil jouw organisatie ook dat er een duidelijke jongere stem komt richting de overheid op het gebied van klimaat?  Sluit je bij ons aan! Dit doe je door onze missie, visie en de Jonge Klimaatagenda te ondersteunen.

Neem hierover contact op met jongerenorganisaties@jongeklimaatbeweging.nl

Jongeren

We zijn blij dat ook jij zeggenschap wil over je eigen duurzame toekomst! Houd onze vacatures in de gaten om lid te worden van een van onze werkgroepen. Like, share en produceer content om je omgeving bewust te maken. And last but not least: probeer je eigen klimaatvoetafdruk zo klein mogelijk te houden!

Overheidsinstanties / Organisaties

Ben jij op zoek naar een duurzame jongerenstem op jouw evenement? Wij komen graag spreken! Of zoek je een partner voor een evenement? Wil je in gesprek over duurzaamheid binnen jouw organisatie? Wil je ons financieel ondersteunen? Neem dan contact met ons op via politiek@jongeklimaatbeweging.nl!

Sponsor ons!

De Jonge Klimaatbeweging is een kleine stichting die steunt op de vrijwillige inzet van een aantal enthousiaste en hardwerkende jongeren (en kleine financiële bijdragen). Met deze middelen heeft de Jonge Klimaatbeweging al veel bereikt! Wij hebben echter de ambitie om nog meer verschil te gaan maken. Daarvoor hebben wij ook iets meer financiële ondersteuning nodig. We zijn daarom altijd op zoek naar bedrijven of organisaties die een samenwerking aan willen gaan.

 

Ook voor particulieren is er een optie om een kleine donatie te doen aan de Jonge Klimaatbeweging. Een klein bedrag kan voor ons al een groot verschil maken! Voor informatie over inkomen en bestedingen kunt u het beleidsplan raadplegen.

 

Donaties kunnen gedaan worden op het volgende rekeningnummer: NL87 TRIO 0338 4676 53 ter naam van Jonge Klimaatbeweging. 

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze penningmeester Maarten Labots via penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl

Organisatie
Jongeren
Sponsor ons!
X